Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu.
YaBB - Yet another Bulletin Board
30.10.20 - 20:30:12
REU * EU NDB Logger * .


Sivu: 1
AKG K-271MkII (Luettu 2736 kertaa)
Jukkapa
Ex-jäsenAKG K-271MkII
21.08.08 - 08:50:13
 
Kyllästyin ympäristön aiheuttamiin häiriöihin ja itseni ympäristölle aiheuttamiin äänihaittoihin. Aiemmin käytössä olleet kuulokkeet olivat malliltaan avoimia (Grado, Sennheiser, Koss) ja sain lievää palautetta monotoonisesta piipityksestä ja puheesta. Se on loppu nyt. Eilen kävin postista hakemassa otsikon mukaiset luurit ja kyllä täytyy olla tyytyväinen. Ulkoa ei kuulu käytännössä mitään ja myöskään ulos ei vuoda ääntä ollenkaan. Kuulokkeissa on vieläpä mykistyskytkin, joka mykistää luurit, kun ne ottaa pois päästä. Mukaan tulee vielä kahdet johdot: suora 3 metrinen ja kierre 5 metrinen, jotka molemmet liitetään luureihin lukollisella mini-xlr -liittimellä. Herkkähipiäisille tulee vielä velourityynyt extrana, nahkaisten tilalle. Sanka säätyy automaattisesti kupolin korkeuden mukaan ja pienenä yksityiskohtana mainittakoon vielä kierrekiinnitteinen 6,3 mm:n plugi 3,5 mm:n liittimen päälle.
 
Tiedä sitten tarvitaanko näitä ääniä enää, jos homma perustuu konekoodaukseen, mutta minäpä olenkin enemmän dx-kuuntelija.
Siirry sivun alkuun
 
 
  IP on kirjattu
RJL
Majakkasankari
******


Utilityukko

Viestejä: 1014
Re: AKG K-271MkII
Vastaus #1 - 21.08.08 - 09:01:34
 
Kas, meillä on ollut pinnalla sama häiriöasia. Vaimo kyllä nukkuu kuin tukki mutta jälkikasvu oirehtii, väittää kuulevansa puuputuksen kuulokkeista ovenkin läpi kun olen kuunnellut kevyillä avokuulokkeilla. Siirryin itsekin suljettuihin Philipseihin jotka kyllä pitävät äänet sisällään mutta eivät ole niin mukavia korvilla, hiostavat.
 
Kyllä minäkin tykkään myös kuulla majakat, kumma kun perheen täysjärkiset jäsenet eivät osaa arvostaa 400Hz:n hitaan sähkötyksen kauneutta.
 
Reijo
Siirry sivun alkuun
 
 

- Reijo, OH3AVA -
  IP on kirjattu
OH5YW
Pääkäyttäjä
*****


NDB-listener

Viestejä: 3033
Re: AKG K-271MkII
Vastaus #2 - 21.08.08 - 10:01:29
 
Minä kyllä kuuntelen ihan avomallisilla, hepposilla, tietokoneen mukana tulleilla kuulokkeilla.  

Hyvin niilläkin kuuluu, jälkikasvun passitin toisen Vekaranjärvelle lentokoneita ampumaan ja toisen Hämeenlinnaan Wetterhoffin käsityökouluun.
Mamman kanssa kahdestaan saadaan jakaa nämä puuputukset
Siirry sivun alkuun
 
 

Perseus
Several LWOGs
Sähköposti   IP on kirjattu
Jukkapa
Ex-jäsenRe: AKG K-271MkII
Vastaus #3 - 21.08.08 - 10:25:00
 
Joo, kyllähän niillä kuuluu tarpeeksi. Sitten, kun pitäisi vielä erottaa sanatkin pahoissa paikoissa (lattarit, afrot) alkavat suljettujen edut tulla esiin. Nuo AKG:t on sairaan kalliit, mutta erittäin mukavat ja hyvä-ääniset. Ja näillähän voi kuunnella mainiosti myös musiikkia ja muuta hyödyllistä. Jättää sen kaapelin irtaalleen ja eristää itsensä ruoka-aikaan asti !
 
Tuosta ylempää vielä: eihän maailmassa voikaan olla mitään parempaa kuin juuri tuo verkkainen piipitys. Ainoastaan alussa oli vaikeuksia ymmärtää ne merkit yhdeksi (vaikkapa j), kun vanhana (myös nykyisenä) radiotiedustelijana oli tottunut "vähän" nopeampaan tahtiin. Aluksi tuli aivoihin e,t,t ja t.
 
Jukka
Siirry sivun alkuun
 
 
  IP on kirjattu
Sivu: 1
Koti Koti Ohjeita Ohjeita Suorita Suorita Kirjaudu Kirjaudu REU


Geo Visitors Map