Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu.
YaBB - Yet another Bulletin Board
13.08.22 - 13:24:10
REU * EU NDB Logger * .


Sivu: 1
Kelvollinen mp3-soitin? (Luettu 4225 kertaa)
RJL
Majakkasankari
******


Utilityukko

Viestejä: 1017
Kelvollinen mp3-soitin?
20.04.07 - 11:09:56
 
Onkohan kukaan törmännyt kuuntelukäyttöön sopivaan mp3-soittimeen? Siis vaatimuksena olisi nauhoitusmahdollisuus linjasisäänmenosta, ja nauhoitus suoraan jostain napista aina omaksi tiedostokseen ilman valikkokahlailuja. Siis ikäänkuin vanhan nauhurin rec-napilla. Mahdollisimman suuri koko olisi plussaa.  
 
Nykyinen Creative periaatteessa osaa nauhoittaa, mutta ei sitä käytännössä pysty käyttämään muuten kuin mikroskoopin kanssa. Kun vielä koko masiinan toimintoja hallitaan yhdellä kynsikäyttöisellä vempulaohjaimella höystettynä omituisella valikkorakenteella, on terapeutin tarve enemmän kuin lähellä. C-kasettinauhuri on käytettävyydessä valovuosia edellä.
 
-Reijo-
Siirry sivun alkuun
 
 

- Reijo, OH3AVA -
  IP on kirjattu
OH5FP/m
Pääkäyttäjä
*****


Utilityukko

Viestejä: 54
Re: Kelvollinen mp3-soitin?
Vastaus #1 - 22.04.07 - 14:38:41
 
Ihania kojeita:
 
http://www.musiikkiliike.fi/index.php?target=products&product_id=1074
ZOOM H4, jossa on stereomikit ja varttituuman jakit ulkoisia mikkejä varten ja 4 raitaa..
 
(Maycom)
http://www.maycom.nl/main.html
YLEllä on näitä, en tiedä mitä mallia.
 
Ite olen äänitellyt SONYn MD-soittimella jossa on stereomikkiliitäntä ja line in, line out ja kuulokeliitännät, sekä automaatti/manual äänitystason säätö. Ei vaan ole tullut hankittua kaapelia ja soveltuvaa äänikorttia optista siirtoa varten. MD-vehkeen tyyppi on MZ-R37, vanha ja nykyisiä isompi mutta silti näyttö ja nappulat aika pieniä.
 
Jos mahollista, niin äänittelen suoraan äänikortilla LoopRecorderilla tai Scanrecilla, mutta maakunnissa joutuu ottamaan MiniDiskille.
Kuuppamikinkin oon rakentanut, ja siinä on leikkaussalivalaisimen paraboliheijastimeen ripustettu konkkamikkikapseli polttopisteeseen. Sillä löytää tohisevia viemäriaukkoja heinikosta sadan metrin päästä ym ym..
Muita mikkirakennelmia on syntynyt menestyksellisesti vaikka kännyköiden kapseleista, ja niin soi kirkkaasti ja bassokin tömisee. Dieselveturin moottorista löytyy huimia jakeita..
 
täällä Kuusaa
Hannu OH5FP
 
NRD-525  
MiniWhip
Siirry sivun alkuun
 
 
Sähköposti OH5FP/m   IP on kirjattu
RJL
Majakkasankari
******


Utilityukko

Viestejä: 1017
Re: Kelvollinen mp3-soitin?
Vastaus #2 - 23.04.07 - 12:26:18
 
Jotain tuollaista Maycomin reportterimallin tapaista tarkoitin, mutta vähän vähemmän taivaita tavoittelevaa mallia, hintaluokka siis jotain sata euroa. Oikeastaan kaipaan sanelukoneen tyylistä nauhuria, jossa kasetti on korvattu flash-muistilla. MD:t ovat menneen talven lumia, samoin kuin c-kasetitkin. Tai minulla c-kasetti vielä on käytössä, sen käytettävyys kun on pitänyt pintansa jo 40 vuotta. Helpompaa olisi vaan jos ylimääräistä mp3-muunnosta ei tarvitsisi tehdä.
 
-Reijo-
Siirry sivun alkuun
 
 

- Reijo, OH3AVA -
  IP on kirjattu
Harry
Noviisi
*


Utilityukko

Viestejä: 1
Sukupuoli: male
Re: Kelvollinen mp3-soitin?
Vastaus #3 - 29.11.09 - 16:28:46
 
Minulla on ollut käytössä Zoom H4 yli vuoden ja on toiminut hyvin, liittimet ovat vankkaa tekoa ja äänitys toimii nopeasti yhdestä napista, nopeasti.
Siirry sivun alkuun
 
 
  IP on kirjattu
Rick
Kisälli
**


radionkuuntelija

Viestejä: 70
Sukupuoli: male
Re: Kelvollinen mp3-soitin?
Vastaus #4 - 30.11.09 - 19:08:39
 
Tuota Zoom H4 on tullut joskus harkittua mutta olen jättänyt kuitenkin hankkimatta ja ei muutakaan sopivaa tarpeeksi edullista ole löytynyt.
Minulla minidisc on edelleen pitänyt pintansa sillä käytän Sony MDS-JE640 dekkiä ja olen siihen edelleen tyytyväinen kotikäytössä koska mdlp toiminnon avulla levylle mahtuu jo kohtuullisesti eli nelinkertainen määrä normaaliin verrattuna ja äänityksen puskurimuisti on 6 sekuntia jolloin ehtii vielä nauhoittamaan jo kuullun kohdan ja siitä syystä turhat nauhoitukset jää vähemmälle eikä niin helposti myöhästy nauhoituksen aloittamisessa.
Tosin sitten joutuu tekemään mp3:set erikseen niistä kohdista joista sen haluaa.
Nauhoituksen puskurimuistia pidän tärkeänä ja se monessa laitteessa on puutteellinen, tuossa Zoom H4:ssä  se muistaakseni on jonkinlainen mutta ei liene kuitenkaan 6:tta sekuntia.
 
Onkos viimeaikoina tullut markkinoille uusia mp3 nauhoituslaitteita joissa on myös line-in sisäänmeno ja nauhoituksen puskurimuisti?
Siirry sivun alkuun
 
 

http://www.saunalahti.fi/rick/
http://pirateradiolog.blogspot.com/
http://radiomiehenmatkat.blogspot.com/
  IP on kirjattu
Sivu: 1
Koti Koti Ohjeita Ohjeita Suorita Suorita Kirjaudu Kirjaudu REU


Geo Visitors Map